Hjælp til historieundervisningen

Nationalt Videncenter for Historie og Kulturarvsformidling søger skoler, som har lyst til at kortlægge og udvikle deres historieundervisning. Og det skal ikke koste skolen en krone.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nationalt Videncenter for Historie og Kulturarv vil hjælpe med at skabe den bedst mulige historieundervisning i grundskolen. Det skal ske i samarbejde med landets historielærere. Lige nu står centeret og mangler omkring 20 skoler, der vil indgå i et partnerskab. Og centeret betaler for både arbejdstid og transportudgifter.

Skolens kontaktperson skal være indstillet på at deltage i Videncenterets spørgeskemaundersøgelse i foråret 2015. Der kan også være opgaver som at teste undervisningsmateriale, som centeret udvikler og deltagelse i faglige arrangementer.

Til gengæld kan skolen blandt andet få hjælp til at søge af støtte af faglig udvikling og til at deltage i lokale eksperimenter og udviklingsarbejder, der styrker undervisningen i historie og andre kulturfag.

Følg linket til højre for at læse mere om at blive partnerskabsskole.

Læs mere

http://historieogkulturarv.ucl.dk/forside/vil-vaere-partnerskabsskole/