Debat

Virkelighedens redaktør

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvor var det rart at se, at redaktøren slog i bordet og gjorde op med de evigt ævlende og alvidende modstandere af alt nyt omkring folkeskolen.

Der er ikke noget, der er godt nok for dem, alle er dumme og uvidende lige fra vores undervisningsminister til tillidsrepræsentanterne.

Samfundet ændrer sig, det samme gør skolen, og det bliver aldrig som de gode, gamle dage igen! Dengang kaffen smagte af kaffe, og spritduplikatorens duft blandede sig med røgtågerne på lærerværelset.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Som den studerende skrev i Folkeskolen nummer 43, lad os høre nogle visdomsord fra de herrer, som kan bruges til noget konstruktivt, og ikke det samme brok på papir hver evige eneste uge, som i virkeligheden ikke kan bruges til andet end at tørre sig med et vist sted. I stedet for at bruge krudt på det forudsigelige svar til undertegnede, så lad os høre noget nyt - og ikke de latterlige og totalt ligegyldige floskler, som strømmer ud af de 'nordjyske vindmøllebekæmpere'.

Jesper Bruselius

Bakkeskolen, Kolding