Fagbladet Folkeskolen skrev i sidste uge om Peter Schelle-Jækel fik forkert vejledning af Udbetaling Danmark, og det kostede ham dyrt i tabte pensionspenge

DLF og Udbetaling Danmark samarbejder for at undgå fejl

En førtidspensioneret lærer mistede 39.900 kroner af sin pension på grund af forkert rådgivning fra Udbetaling Danmark, skrev Folkeskolen i sidste uge. På baggrund af artiklen har underdirektøren henvendt sig til DLF, og der er nu indledt et samarbejde for at mindske antallet af fejl.

Publiceret

Udbetaling Danmark

Udbetaling Danmark er en offentligmyndighed, der har ansvaret for udbetaling af en række offentligeydelser såsom folkepension, førtidspension, boligstøtte,barselsdagpenge og familieydelser.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De lærere, der har brug for rådgivning, kan henvende sig til deres lærerkreds. Her har man nu mulighed for en nemmere adgang til Udbetaling Danmark, hvis medlemmet af DLF har givet kredsen fuldmagt til at undersøge sagen nærmere.

Samarbejdet betyder, at kredsen på medlemmets vegne kan rette henvendelse til den rette sagsbehandler i Udbetaling Danmark. Sager af mere principiel karakter kan også rejses via kredsen

Vildledt af Udbetaling Danmark