Få folkeskolen.dk's nyheder i den nye Skolekom

Skolekom har været igennem en fornyelse med mulighed for apps og en ny webversion. I den forbindelse er der nu også mulighed for, at du kan få folkeskolen.dk's nyheder og debat direkte ind i din Skolekom. Se hvordan i videoen nedenfor.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Uddannelsesverdens eget lukkede vidensdelingsnetværk Skolekom er blandt andet udvidet med mulighed for en personlig profil med billede og andre personlige præferencer, mulighed for indsættelse af video i konferenceindlæg, skrive en personlig blog og/eller små statusbeskeder, som kan ses af alle brugere på SkoleKom og meget andet. 

I den nye version kan man som Skolekom-bruger vælge ekstra applikationer. Og det er her - under Skolekom Apps, at man kan tilrette sin profil, så man får direkte tilgang til folkeskolen.dk's nyheder, debat og anmeldelser. Samarbejdet går som bekendt også den anden vej, således at du i de faglige netværk på folkeskolen.dk har direkte tilgang til de nyeste Skolekom-indlæg om det pågældende fag.