Lærer til lærer

Invitation til læringsrollespilskonference

Formidlingskonference om læringsspil med fokus på interaktiv og engagerende læring.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

reCreate inviterer til konference

Skolen i spil - Læringsrollespil som motiverende og kreativ læringsvej

Konferencen tager udgangspunkt i erfaringer og resultater fra forskningsprojektet Rollespil som kreativ og motiverende læringsplatform. Det foreløbige program er vedhæftet. Der tages forbehold for ændringer.

Tema: Narrative læringsspil er en lovende didaktisk metode, der inddrager eleverne i en fælles fortælling, og dermed sætter en meningsfuld og motiverende ramme for læringen. På konferencen vil du blive præsenteret for den nyeste forskning på området, som viser, at narrative læringsspil kan fungere som en effektiv og kreativ måde at skabe inkluderende læringsrum – med et stort fagligt og socialt udbytte til følge.

Konferencen sætter således fokus på hvordan narrative læringsspil, kan udgøre en vigtig brik i fremtidens undervisning. Konferencen tager udgangspunkt i resultater fra det aktuelle forskningsprojekt, Rollespil som kreativ og motiverende læringsplatform, der igennem de sidste tre år har undersøgt og udforsket unikke og banebrydende tilgange og udviklet metoder og konkrete redskaber, til at integrere narrative læringsspil succesfuldt i undervisningen. Med indlæg fra forskere, lærere og elever der har deltaget i projektet vil du få førstehåndsinputs til hvordan man kan anvende narrative læringsspil som inspiration til at udvikle fagligt og socialt udbytterig undervisning.

Gennem en række workshops, afholdt af lærere tilknyttet projektet, vil du endvidere selv få afprøvet nogle konkrete metoder du kan tage med hjem - og på egen krop at mærke den engagerende effekt af narrative læringsspil.

Praktiske oplysninger og yderligere information:

Fredag d. 28.11 i København kl. 09:30 – 16:30

Aalborg Universitet, A.C.Meyers Vænge 15, 2450 Kbh. SV

Mandag d. 1.12. i Aalborg kl. 09:30 – 16:30

Aalborg Universitet, Nyhavnsgade 14, 9000 Aalborg

Pris pr. dag: 495 kr. Studerende 250 kr. (inkl. frokost & kaffe, frugt og kage)

Der er begrænset deltagerantal, snarlig tilmelding tilrådes inden 22.11 til spil@learning.aau.dk med angivelse af konferencedato, navn, adresse, e-mail, tlf. evt. organisation og EAN nr.

Med venlig hilsen

Lisa Gjedde, professor mso

reCreate

Eventuelle spørgsmål rettes til studentermedhjælper Thea på:

Telefon: 26 84 28 01

Mail: spil@learning.aau.dk

Se programmet vedhæftet

Powered by Labrador CMS