Debat

Lærerne, løgnene og de uhørte stemmer

"Lærerlockouten, løgnene, dokumentationen og de sande vidnesbyrd. Essay og linkssamling om de uhørte stemmer" er et nyt essay som ebog med over 2.300 dokumenterende links. Download frit og umiddelbart essayet ved klik på nedenstående link.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Essayet og de inkluderede links downloades på én gang i de fire formater epub, mobi (Kindle Content), pdf (Adobe Acrobat Document) og word, så det både kan læses på computer, tablet, iPad, iPhone, smartphone, ebogslæser og kindle.

Efter klik på nedenstående link klik da på ”Åbn” for at læse med det samme. Klik så på det ønskede format, du vil åbne og læse det i. Eller: Klik i stedet på ”Gem som” og gem zip-filen med de fire udgaver af essayet på computeren eller anden læseenhed.

http://nordosten.dk/Laererlockoutenogdeuhoertestemmer9788791493201.zip

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget