En grubletegning under emnet hverdagsforestillinger i den nye web-antologi

Læs og lær om naturfagsdidaktik

'Web-antologien' hedder et nyt fagdidaktisk værktøj i naturfag. Professionshøjskolernes Naturfagsnetværk UC NatNet har i samarbejde med læreruddannelserne ved professionshøjskolerne og NTS-Centeret udviklet en portal med naturfagsdidaktiske artikler.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En række artikler og små videoer om naturfaglige modeller, faglig læsning og praktisk arbejde i naturfagene er tilgængelige for alle i Web-antologien. Her kan man læse om hverdagsforestillinger og forskellige former for evaluering eller undervisningsdifferentiering.

Det er ambitionen at skabe en vidensplatform med den nyeste viden om naturfagsdidaktik til lærere og lærerstuderende, står der i pressemeddelelsen. Artiklerne er skrevet af eksperter indenfor det naturfagsdidaktiske felt, og i løbet af efteråret vil flere artikler komme til.

Link til web-antologien findes til højre for artiklen.

Læs mere

Web-antologien