Vis kollegerne dit nye skrivebord

Hæve-sænkebord, små celler, storrumskontorer. I disse dage møder lærerne ind på skolerne og får - måske - tildelt deres nye arbejdspladser. Vi vil gerne vise, hvordan lærernes skriveborde ser ud. Se her hvordan du kan være med til at samle billeder af de nye lærerarbejdspladser.

Publiceret

SÅDAN deler du dinlærerarbejdsplads

Du kan vise din arbejdsplads på to måder. Ved at: 

1. Tage et billede af din arbejdsplads, og uploade det påInstagram med hashtagget #lærerarbejdsplads2014 . Hvis du ikkeallerede har en bruger på Instagram, kan du gratis installereapp'en på din smartphone. Husk at tjekke, at dine opslagikke er private - ellers kan vi ikke se dit billede. Det gør du vedat trykke "rediger profil" på din bruger og sikre, at der ved"Opslag er private" står "fra".

2. Maile billedet til folkeskolen@dlf.org, sålægger vi det på Instagram for dig.

Husk at skrive en kort tekst om billedet samt din mailadresse,så vi kan komme i kontakt med dig. 

Så fik I styr på arbejdspladserne......men hvor fa'en blev skolen af ?!! (Eks. Hjørring Friskole) Hilsen Torben Madsen
Læsestolen er uploadet på Instagram med hashtag #lærerarbejdsplads2014
Dette er min arbejdsplads. Der mangler stadig en whiteboard på væggen - ellers ganske fin!
"Min nye arbejdsplads; den er fin! Men jeg ønsker mig et engelbillede i gule og orange nuancer, malet af min mand", skriver Lone Carlsson
Skrivebord fra Hjallesen Skolen i Odense
Carina Thomsen fra Kastrupgårsskolen i Tårnby måtte de første dage af skoleåret forberede sig i klasselokalet. Folkeskolen samler billeder af lærernes arbejdspladser. Læs her hvordan du deltager.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Synes lige I skal se min nye arbejdsplads ;-). Vi glæder os alle 9 over den", skrev Berit Lynge Lassen til Folkeskolens redaktion i går.

Og vi vil meget gerne se og dele Berits arbejdsplads og også meget gerne andre læreres skriveborde og arbejdspladser. Nedenunder kan du se billedet, som Berit Lynge Lassen sendte og også et billede fra Kastrupgårdsskolen i Tårnby, hvor arbejdspladserne endnu ikke er klar.

Hvis du vil være med, så send et billede og en kort tekst til os eller upload dit billede på Instragram med hashtagget #lærerarbejdsplads2014.