LL vil tale læreruddannelse med Christiansborg-politikere

Lærerstuderendes Landskreds har bedt om at få lov at fortælle Folketingets Uddannelsesudvalg om de lærerstuderendes ønsker til ændringer af læreruddannelsen - bl.a. ønsket om, at seminarielærerne får mere kontakt med folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Det er nødvendigt at vurdere, om der bør stilles langt større krav til, at seminarieunderviserne har opdateret kontakt til folkeskolen, og at de lærerstudrendes praktik i højere grad inddrages i fagene på seminariet", skriver formanden for LL, Laust Johan Westtoft i sin anmodning om foretræde for uddannelsesudvalget.

Lærerstuderendes Landskreds ønsker politisk fokus på praktikken i læreruddannelsen, hvor veluddannede praktiklærere skal sikre kvalitet og udvikling i praktikken. Desuden vil LL gerne over for Christiansborg-politikerne pege på nogle af de emner, som efter de lærerstuderendes mening burde indgå i læreruddannelsen, men ikke gør det i dag - skolehjemsamarbejde, teamsamarbejde og dialogen mellem lærere og ledelse.

Powered by Labrador CMS