Vinterpaladset i Skt. Petersborg, hvor de forhenværende zarer residerede.

Storbyrejse 
til Rusland

Tag med Folkeskolen og Team Benns til Skt. Petersborg og oplev en af Europas smukkeste byer med palæer og kunstsamlinger fra Peter den Stores tid.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skt. Petersborg er Ruslands mest vestlige storby og bliver også kaldt Nordens Venedig på grund af sine mange kanaler. Peter den Stores smukke skabning undgik stalinismens arkitektoniske indgreb, og dens store arv fra zarernes tid er stort set uberørt. Her er barokpaladser i pastelfarver med ekstravagant luksus og imponerende kunstsamlinger, museer med unikke kunstgenstande, pompøse katedraler og kirker med farvestrålende løgkupler og gyldne spir og historiske monumenter og statuer. Alt sammen på Unescos liste over bevaringsværdig kulturarv.

■ Dag 1 Afrejse til Skt. Petersborg.

■ Dag 2 Byrundtur, St. Isaaks Katedral, Peter og Paul Fæstningen og kejserinde Dagmars grav.

■ Dag 3 Vinterpaladset og Eremitage-samlingerne, oplevelser på egen hånd og mulighed for aftentur i byens metro.

■ Dag 4 Zarpaladset Peterhof eller Katharinapaladset og Den Finske Bugt.

■ Dag 5 Hjemrejse og ankomst til Danmark.

 

■ Afrejse og pris: 11. april 2014 (påskeferien). Per person i delt dobbeltværelse: 5.490 kroner.
Du sparer 1.900 kroner i forhold til normalprisen. Tillæg for enkeltværelse: 1.190 kroner.

■ Med i prisen: Fly tur/retur København-Skt. Petersborg med SAS. Fire nætter på godt turistklassehotel, morgenmad, velkomstmiddag, skatter og afgifter og dansktalende lokalguide.

■ Information og bestilling: Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Team Benns, telefon 65 65 65 62 - mail salg@team-benns.com. Oplys rejsekode FO.

Powered by Labrador CMS