Østersøens perler

Tag med på sommerkrydstogt til Østersøen. Ind i såvel nutiden som ­fortiden med en rundrejse blandt nogle af Østersøens mange byperler.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På denne rejse oplever vi historie, kultur og natur, og alt dette skal naturligvis opleves på lige fod med attraktiv shopping og byliv. Sankt Petersborg er højdepunktet på turen med sine mange fantastiske paladser, kirker og borge. Især Eremitagen/Vinterpaladset er en perle at besøge og fremstår efter nylig renovering flottere og mere fantastisk end nogensinde før. Tallinn er endnu en kulturperle på turen og er med sin fantastisk velbevarede, gamle bydel på Unescos liste over bevaringsværdige byer. ­Oplev alle herlighederne på første parket om bord på det herlige skib MSC Poesia.

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2: På havet

Dag 3: Stockholm, Sverige

Dag 4: Tallinn, Estland

Dag 5: Sankt Petersborg, Rusland, heldagsudflugt

Dag 6: På havet

Dag 7: Kiel, Tyskland

Dag 8: København.

• Afrejse og pris:


28. juli - 4. august 2013.

Pr. pers. i db. indv. kahyt: 6.948 kr.

Pr. pers. i db. udv. kahyt: 7.748 kr.

Pr. pers. i db. balkonkahyt, kategori 6: 8.798 kr.

Pr. pers. i db. balkonkahyt, kategori 8: 9.298 kr.

Pr. pers. i db. balkonkahyt, kategori 10: 9.998 kr.

• Prisen inkluderer:


Syv nætters krydstogt med MS Poesia. 
Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant. Shows og underholdning om bord samt stort udvalg af aktiviteter. Heldagsudflugt i 
Sankt Petersborg inklusive visum. Kaffe og te fra automater. Dansk rejseleder.

• Information og bestilling:


Læs udførligt program på folkeskolen.dk - Team Benns, telefon 65 65 65 64, mail cruise@team-benns.com. Oplys rejsekode: FO.