Mit ægte Irland i sommerferien

9.–16. juli. Tag med Irlands-eksperten, Claus Hebor, på en uforglemmelig rejse til det smukke Irland.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En aktiv kulturrejse med betagende natur, kulinariske nydelser og masser af irsk hygge på de lokale pubber. Claus Hebor fortæller: "Sammen med min irske co-guide vil jeg vise jer det 'ægte' Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet.

Vores lokalkendskab gør, at vi kan tage jer ud til de 'hidden secrets' som turister ellers ikke oplever: Et fascinerende Irland, hvor tiden ofte står stille, og livet leves som for 100 år siden. Til fods vil vi opleve naturen, ukendte seværdigheder og historier, som kun kendes af de lokale. Vi kommer tæt på en gæstfri lokalbefolkning, som byder på god mad, musik, glæde og craic. På en kokkeskole ser vi på, mens middagen tilberedes, og så skal I møde vores irske venner på den lokale pub".

Pris per personi dobbeltværelse: 10.990 kr. Tillæg for enkeltværelse: 1.750 kr.

Med i prisen: København-Dublin t/r med Norwegian. Hotelovernatning på dobbeltværelse, morgenmad med full Irish Breakfast, gode middage samt frokost dag fem og seks. Transport i moderne bus, entreer ifølge programmet. Indføring i irsk kultur, historie og mentalitet. Dansktalende kultur- og historieguide samt irsk lokalguide. Besøg på lokale pubber med musik og dans.

Tilmelding: Team Benns, telefon 65 65 65 62 - rejsekode: FO, salg@team-benns.com