Annette Andsbjerg Johansen

Publiceret Senest opdateret
1
2
3
4
5
7 Foto: Lars Holm
6

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Annette Andsbjerg Johansen er 51 år og projektmedarbejder i ServiceCenter Herning.

Uddannelse:

Ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhr's Seminarium i 1982.

Arbejdsplads:

Herning Kommune med kontor på sundhedscentret i Aulum. Her er hun tovholder på mange projekter, eksempelvis skolemad, ældremad, kommunens kostpolitik, arbejdsmiljøforbedringer med mere. Hun er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation.

Familie:

Gift med Uffe, som hun mødte i Zambia, hvor hun arbejdede som ulandsfrivillig i begyndelsen af 80'erne. Parret har ingen børn, men en meget forkælet dobermann, der hedder Dinah. De bor i Hinnerup tæt ved Århus.

Annette Andsbjerg Johansen var i 13 år sekretariatsleder for forbrugerorganisationen Familie og Samfund. Sidste år lukkede organisationen ned. I marts fik hun jobbet i Herning og har i dag 100 kilometer til arbejde.

Læs en større artikel om Annette Andsbjergs arbejde på

Mit arbejde lige nu:

Vi har lige ændret struktur, så jeg er i gang med at udarbejde informationsmateriale om vores projekter. Vi skal have lavet en masse pjecer og hjemmesider til salg af vores mad. Jeg skal have en praktikvejlederuddannelse, så jeg kan blive klædt fagligt på i forhold til ernæringsassistentuddannelsen.

Mit arbejde om fem år:

Jeg håber, jeg stadig er en del af ServiceCenter Herning, som jeg tror vil ændre sig meget. Mit job er utroligt afvekslende. Jeg kan være innovativ og træffe beslutninger, der påvirker mit eget arbejde og hele virksomheden. Jeg vil gerne have mere af den slags om fem år.

Efteruddannelse:

Oktober 08 - februar 09 et seksmåneders AS3-forløb, hvor man som arbejdsløs får en personlig rådgiver, der hjælper med ansøgninger, forberedelse til samtaler og selvudvikling.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Jeg læser rigtig mange bøger. Helst svenske krimier. Lige for tiden er Karin Altvegen den bedste, fordi hver bog er et nyt scenario.

2. På mit arbejde kan jeg slet ikke undvære min GPS. Jeg kører rigtig meget. Og jeg kan fare vild på ingen tid, selv steder, hvor jeg kommer tit. 3. Når jeg er træt, ligger jeg under tæppet på sofaen med min dobermann og ser nyheder eller krimiserier i fjernsynet.

4. Man kan ikke hele tiden drikke kaffe. Og jeg er ikke så vild med garvesyren i almindelig te. Derfor drikker jeg meditationste.

5. Jeg har rigtig mange roser i haven. Det er de sidste roser i år. Jeg elsker at pusle i haven.

6. Dronten er en kluntet lille fugl, som er en uddød race. De her er købt på en fantastisk ferie på Mauritius. Da vi boede i Afrika, rejste vi kontinentet tyndt.

7. Avisen skal komme hver dag og tidligt. Jeg kører hjemmefra klokken syv, og jeg skal have læst avisen inden.

8. Annette Andsbjerg Johansen var med til at arrangere receptionen, der skal markere åbningen af det nye sundhedscenter, hvor hun har sin daglige gang. Her kunne borgere komme og hilse på, få en pindemad, som medarbejderne har lavet, og få et godt sundhedsråd med hjem.