Det hittede i 2016 på folkeskolen.dk

Flere end 2,6 millioner besøg har der været på folkeskolen.dk i år. Besøgstallet røg helt i vejret den 28. november, hvor Merete Riisager fik posten som undervisningsminister. Nu går Fagbladet Folkeskolen på juleferie, men folkeskolen.dk er åben for debat. God jul og godt nytår.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

November måned blev rekordmåneden for besøg i år. Hele 300.000 klikkede i løbet af efterårsmåneden ind på folkeskolen.dk. Det toppede med 18.000 besøg på dagen, hvor Lars Løkke Rasmussen præsenterede en ny regering. Ellen Trane Nørby forlod undervisningsministeriet for at blive sundhedsminister og i stedet satte en af folkeskolereformens største kritikere Liberal Alliances Merete Riisager sig i ministerstolen.

Foruden den ny minister har læringsmålstyret undervisning, lærerflugt og stram skoleøkonomi været nogle af de emner, der har skabt opmærksomhed på folkeskolen.dk.

Her er de fem mest læste artikler i 2016:

1: Skoleleder siger op: Supertankeren kører derudad - mennesket bliver glemt 

2. Afsløring: Ingen evidens for, at læringsmålstyret undervisning virker

3. Debat: Thorning leverer den rygende pistol

4: Forskning: Fire grunde til lærerflugt fra folkeskolen

5: Kommune vil ikke fortsætte Synlig Læring-projekt: 'Sekterisk'

 De mest debatterede indlæg var:

1. Ekspert: 'Disciplin' skal tilbage i lærernes fagsprog

2. Professor reformpædagogik sorterer eleverne

3. Afsløring: Ingen evidens for, at læringsmålstyret undervisning virker

4. Debat: Pral nu!

5. Skoleekspert: Debatten om dannelse er forvrøvlet

På Facebook har vi fundet de ti opslag, som har nået flest mennesker siden sommerferien. Herunder kan man læse eller genlæse de fem største Facebookhits.  

 

 

Powered by Labrador CMS