Hjælp os til at blive klogere på håndværk og design

Der er mange myter og store forskelle på forholdene for det nye fag håndværk og design. I lærere er dem, der sidder med svarene. Derfor vil vi på folkeskolen.dk/h&d bede jer besvare dette spørgeskema, så vi kan sætte spot på udfordringerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er man altid to lærere på håndværk og design? Hvor mange har fået nye lokaler? Hvor mange penge har man til materialer? Spørgsmålene er mange, når det gælder det nye fag, og ingen har et samlet overblik over, hvordan det ser ud rundt om på skolerne. På folkeskolen.dk's netværk for håndværk og design vil vi meget gerne sætte fokus på udfordringer, og til det har vi brug for et overblik, vi kan underbygge vores artikler med. 

Derfor beder vi dig - lærer i sløjd, håndarbejde eller håndværk og design - om at besvare nedenstående spørgeskema. Det tager kun 10 minutter, og vi vil være meget glade for din hjælp. Dine besvarelser er selvfølgelig anonyme. 

 

 

 

Læs mere

Tryk her for at besvare undersøgelsen

Powered by Labrador CMS