”Der ligger et kæmpe potentiale i at udvikle de lokale fødevarehverv ved at købe lokale varer, og det kan kommunerne udnytte langt bedre, end de gør i dag", siger Judith Kyst, direktør i Madkulturen på Madkulturens hjemmeside.

Madkulturen lancerer hjælp til kloge fødevareindkøb

Madkulturen står bag indsatsen Kloge Fødevareindkøb, som nu lancerer nye værktøjer, der kan hjælpe med fødevareaftaler, at se hvilke varer, der er i sæson og vejlede om lokale fødevareindkøb. Der er også sortimentslister til økologiske fødevareindkøb og værktøjer til at beregne indkøbsbehov, står der på Madkulturens hjemmeside.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Madkulturen: Nye værktøjer fra Kloge Fødevareindkøb