Patrick Schunck fra Djurs blev den heldige vinder af et weekendophold for to.

Vinderen af et weekendophold fundet

Den heldige vinder af et weekendophold på et valgfrit Sinatur-hotel til en værdi af 7.500 kroner blev Patrick Schunck fra Djurs. Tillykke til Patrick!

Tillykke til Patrick!

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det blev Patrick Schunck, der blev sendt på efterårsferie med et lækkert weekendophold på et valgfrit Sinatur-hotel. 

Patrick Schunck deltog i konkurrencen ved at tage et billede af Folkeskolen.dk's nye genvej og hashtagge det med #folkeskolenilommen på de sociale medier. Patrick Schunck er ansat ved Marienhoffskolen i Syddjurs og underviser 5. til 8. klasse i fagene matematik, biologi, naturteknologi, geografi og idræt.

Fagbladet Folkeskolen lancerede for nylig et helt nyt design, så folkeskolen.dk både på computeren og på telefon eller tablet er lettere at navigere rundt i. I den forbindelse har redaktionen stået for en konkurrence omkring Folkeskolen-genvejen, som kan sørge for, at du via et klik på mobilskærmen kan komme direkte ind på folkeskolen.dk og nyde et væld af journalistiske artikler, faglige netværksdiskussioner, nyeste forskning og lærernes egne debatindlæg.

Flere end 500 deltog i konkurrencen om weekendopholdet.

Hvis du endnu ikke har fået hentet genvejen, er alt, du skal gøre for at få genvejen på din Apple-enhed, at gå på folkeskolen.dk → Trykke ' share' (den lille firkant med pil opad) → Føj til hjemmeskærm.

Og for Android-enheder: Gå på folkeskolen.dk → Trykke 'mere', knappen oppe i højre hjørne → Tryk 'Tilføj genvej på startskærm'.

Så næste gang du venter på bussen, sidder i toget på vej til arbejde eller nyder en stille kop kaffe på lærerværelset, så er folkeskolen.dk aldrig langt væk.