Debat

Ikke nok udfordring i timerne!

Jeg behøver hjælp til at udfylde de tomrum på ca. en time om dagen, hvor alle de andre sidder og knokler med deres lektier, og hvor jeg sidder og skal lave de samme faglige øvelser om og om igen. Fordi min lærer ikke giver mig udfordring nok!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis jeg nu er typen der bliver færdige før alle andre i klassen med en opgave eller lign. også får besked på at gå ind på nettet og lave de samme øvelser resten af timen.

Ja sjovt nok er jeg den type, men læreren råder mig til de samme ting hver gang!, så hvis jeg nu spørger efter noget nyt, så siger han at jeg bare kan holde pause indtil de andre bliver færdige.

Da jeg snart rykker op i gymnasiet vil jeg gerne ligge godt i karakterne. Have udfordringer der kan styrke mine faglige kompentencer, og dem føler jeg bare ikke at min lærer giver mig. Dette har snart stået på i et år.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget