Sidste: Nu virker det trådløse net på alle Aalborgs skoler

Aalborg Kommunes it-chef, Erik Balk Mouritsen oplyser her til middag til folkeskolen.dk, at det trådløse netværk nu er oppe at køre på alle byens skoler og kører, som det skal.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som beskrevet på folkeskolen.dk de seneste dage blev Aalborg-skolernes trådløse netværk opgraderet for 10 millioner kroner i sommerferien. Lærerne mødte ind den første uge af august og tilrettelagde en 100 procent digital undervisning, men da eleverne kom sidste onsdag, gik netværket ned. Kommunens it-afdeling konstaterede, at det ikke var netværkskapaciteten, men de såkaldte 'switche', der ikke kunne klare belastningen, og det problem er altså nu løst.

It-systemerne i Aalborg brød sammen ved skolestart  Aalborg: Uforudsigeligt it-nedbrud rammer hårdt  Efter Aalborg-nedbrud: Digitaliseringen går for hurtigt