Første glimt af Sigurds danmarkshistorie

Så er første del af Sigurd Barretts store projekt med at fortælle danmarkshistorien for børn klar. Den har form af en skrål med-sang om historiens gang.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sigurd Barrett havnede i lidt af en mediestorm, da hans projekt med fortælle danmarkshistorien for børn kom på finansloven - uden at han selv havde bedt om det.

Sigurd Barrett skaber sin egen Danmarkshistorie

Nu er allerførste del af projektet så klar i form af en sang og musikvideo, hvor  både Egtvedpigen, Christian den 4. og Stauning komme til mikrofonen. Og bjørnen Bjørn er der også.

Formålet med projektet er at bidrage til den almene dannelse og identitetsskabelse for de kommende generationer. Fra 10. oktober bliver musikvideoen fuldt op med iPad-spil, 40 film optaget historiske steder i dansk og mere. Fra december vil der også findes decideret undervisningsmateriale til projektet.