Førstehjælp til stavning

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Korrekt stavning - Den lille hjælper« er en opslagsbog målrettet folkeskolens udskolingselever og studerende på ungdomsuddannelser. I bogen kan dine elever - og du selv - finde viden om alle de vigtige retskrivningsproblemer, for eksempel hvornår ord skrives i ét ord, hvornår der skal -r på et ord, og hvornår du skal vælge lægge eller ligge.

»Den lille hjælper« er elevudgaven af bogen »Korrekt stavning - Underviserens håndbog i dansk retskrivning«, som Folkeskolens anmelder kaldte »… et eksempel på solid, eksemplarisk faglighed« og anbefalede til »alle, der er skrivende, og som gerne vil gøre sig umage …«.

Anmeldelse: Knastør og inspirerende korrekthed

 

Bøgerne er skrevet af Ida Elisabeth Mørch og udgivet på Dafolo. »Den lille hjælper« koster 75 kroner, »Underviserens håndbog i dansk retskrivning« koster 300 kroner.