Debat

HOT2016 er udkommet

HOT2016 er en lille undersøgelse der lister de fagområder, der er særligt fokus på indenfor literacy. Nationalt Videncenter for Læsning bad Sara Hannibal, der har lavet listen, om at kommentere den.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med tidlig literacy som det hotteste hotte og med genrepædagogik, faglig læsning/skrivning samt multimodal læsning/skrivning på en delt andenplads går årets HOT2016 undersøgelse atter i luften.

HOT er en lille undersøgelse, lavet af Nationalt Videncenter for Læsning, udgivet af Gyldendal uddannelse. Den samler og lister 21 fagpersoners svar på, hvad de mener er hot og hvad der burde være hot på literacyområdet.

Det er 7. år i træk Nationalt Videncenter for Læsning lancerer HOT. Vi bad læreruddanner Sara Hannibal, der har lavet undersøgelsen, om en kommentar, som du kan læse lige her:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

http://www.videnomlaesning.dk/aktuelt/nyheder/2016/hot-2016/