Se de flotte billeder fra årets karameldag

I dag har landets 9. klasser fejret sidste skoledag, og traditionen tro er det sket med barberskum, vand og karameller i lange baner. Se de flotte billeder, som lærere og elever har fanget fra dagen.

Publiceret

sådan deltager du

Tag et eller gerne flere billeder på dagen og upload det påInstagram med hashtagget #karameldag16. Hvis du ikke allerede haren bruger på Instagram, kan du gratis installere app'en på dinsmartphone. Husk at tjekke, at dineopslag ikke er private - ellers kan vi ikke se ditbillede. Det gør du ved at trykke "rediger profil" på din bruger ogsikre, at der ved "Opslag er private" står "fra".

Husk at skrive en kort tekst om billedet samt din mailadresse,så vi kan komme i kontakt med dig. Vi trækker lod blandt deindsendte billeder.

På Folkeskolens redaktion har vi moret os med en dåse barberskum og en pose karameller. Men vi vil hellere se jeres billeder.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så er årets sjoveste skoledag ved at være overstået. Og vurderet ud fra billederne med hashtagget #karameldag16, har det været lidt af en fest.

Sidder du med billeder på din telefon, er det ikke for sent at tagge dit billede på Instagram, så du kan være med i konkurrencen om en kæmpe pose gourmet karameller.

Det skrev vi tidligere: 

De største elever takker af og mon ikke, at det igen i år sker med maner. Afgangseleverne fejrer sidste skoledag, og det bliver som sædvanlig markeret med udklædning, vand, skum og en god portion karameller.

Selvom vi ikke er inviteret med til festen, har vi ikke kunnet dy os fra at lege lidt med. Vi har derfor snasket os ind i barberskum og mæsket os i tarvelige Big Ben-karameller. Men nu handler det jo ikke om os, og vi vil meget hellere se billeder fra elevernes store dag.

Derfor håber vi, du vil være med til at dele alt det sjov og ballade, som dagen byder på ude på din skole. Du skal blot uploade et eller gerne flere billeder på dagen og lægge det op på Instagram med hashtagget #karameldag16. Så er du samtidig med i lodtrækningen om 1 kilo karameller fra Karamel Kompagniet på Bornholm, som ifølge redaktionens medarbejdere vel nok er Danmarks bedste.

Vi håber du vil være med - vejrudsigten melder om gode chancer for sol og tørvejr!

 

Powered by Labrador CMS