A. P. Møller vil hjælpe historie- og naturfagslærerne

Nu er det historie- og naturfagslærernes tur til at få del i A.P. Møller-milliarden. Her i foråret 2016 kan der søges om støtte til projekter med fokus på historiefaget eller natur/teknologi, biologi og geografi.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

A. P. Møller Fondens bestyrelse besluttede i 2013 at donere en milliard kroner til folkeskolen. Siden da har fonden modtaget 454 ansøgninger ad fire omgange. De 94 er blevet imødekommet med et samlet bevillingsbeløb på godt 315 millioner. kroner.

I tidligere ansøgningsrunder har fokus blandt andet været på matematik og håndværk og design, men nu er turen altså kommet til historie, natur/teknologi, biologi og geografi. Det kan for eksempel være til projekter, som opkvalificerer til undervisningskompetence, uddanner vejledere eller fagligt opkvalificering af lærere, der allerede har undervisningskompetence i fagene.

Frist for ansøgning er 4. maj 2016.

 

Læs mere

Læs mere omkriterierne her
Findansøgningsskemaet her