Elever driller nisseforskrækket lærer

Charlotte Studtmund Klausen kan ikke fordrage nisser. Det udnyttede hendes 8.-klasse, da de forleden pyntede hele klasseværelset op med kravlenisser med lærerens ansigt på. Se videoen med lærerens reaktion, da hun trådte ind i klassen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Charlotteland". Bogstaverne er sirligt klippet ud og pryder indgangen til 8.a på Hvinningdalskolen i Silkeborg.

Lærer Charlotte Klausen havde ikke været på skolen den dag, hvor eleverne i udskolingen havde de årlige julekonkurrence-klippeklistredag. Og det udnyttede 8.a.

"Der var en, der lavede en model med Charlotte på. Og så gik Jeppe og jeg over og massekopierede den. Og så hængte vi den op overalt i klassen. Charlotte kan ikke så godt lide nisser. Hun synes, de er onde og driller rigtig meget. Alle syntes, det var  rigtig sjovt. Så i lavede det hele dagen", fortæller Julius Bilgrau Sejersen.

En lærer med holdninger

Undervejs blev eleverne enige om, at der også skulle pyntes med citater, som Charlotte Klausen bruger meget i undervisningen.

"Charlotte har en mening om alt. Derfor var det sjovt at drille hende", siger Julius Bilgrau. Han fortæller, at nogle i klassen var lidt nervøse for lærerens reaktion. Selv var han ikke i tvivl.

"Kender man Charlotte, er man ikke i tvivl om, at hun ville synes, det var sjovt".

 

"Hæsligt nisselandskab"

 "Det var et hæsligt nisselandskab", siger Charlotte Klausen, der bekræfter, at hun virkelig ikke kan "fordrage nisser".

"Jeg gik lidt i chok. Og grinede af det. De havde hængt citater rundt omkring , som jeg ofte siger. Det var absolut kærligt ment, men på en drillende måde. Det var nissedrilleri med kant. Men jeg synes, det var meget sødt", siger Charlotte Klausen.

Pigerne i klassen filmede, da Charlotte Karlsen kom ind i klassen. Og Julius Bilgrau er ikke i tvivl om, hvorfor det netop var Charlotte Klausens ansigt, der kom på de dansende nissekroppe.

"Hun er en lærer, som man kan diskutere med", siger han.

8.a vandt ikke årets julepyntskonkurrence på Hvinningdalskolen.

Powered by Labrador CMS