Birgitte Reindel og Line Frederiksen Baadsgaard kom ikke ind i DLF's hovedstyrelse.

Kandidater uden bagland kom ikke ind

Birgitte Reindel og Line Baadsgaard er begge fra København og stillede op til hovedstyrelsesvalget i DLF uden et bagland. Ingen af dem kom ind. ”Det er megaærgerligt”, siger Line Baadsgaard.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Havde man bibeholdt de to pladser, som man skar ned på kongressen sidst, så var jeg kommet ind. Så jeg er så ærgerlig", siger Line Baadsgaard, der er lærer på Skolen på Islands Brygge i København og fik 8886 stemmer.  

"Jeg er glad for, at så mange medlemmer har troet på mig og valgt at stemme på trods af et ret ensidigt fokus fra kredsstyrelserne på deres egne kandidater", siger hun og fortæller, at det har været svært for hende at få lov til at komme igennem med sine budskaber til københavnske medlemmer af DLF.  

DLF's ledelse valgt - se den nye hovedstyrelse her

"Jeg har fået fem minutters taletid på et møde i forbindelse med generalforsamlingen, men lige inden tordnede formanden for, at man skulle stemme på de to kandidater, der er fra KLF (Københavns Lærerforening)".

DLF's hovedstyrelse skal tættere på medlemmernes hverdag

Hun ville gerne ind i hovedstyrelsen for at sikre, at et hovedstyrelsesmedlem stadig arbejder i skolen. 

"Man mister jo enormt meget i en hovedstyrelsen, hvis man kun har folk, der sidder bag et skrivebord i en kredsstyrelse og som slet ikke er ude på skolerne og mærker arbejdsvilkår og konsekvenserne af skolereform på egen krop".

Busk og Refskov blev topscorere ved hovedstyrelsesvalget

Råd til ny hovedstyrelse: Arbejd for at sikre større valgdeltagelse

Også Birgitte Reindel stillede op. Hun fik 4061 stemmer.  

"Jeg ønsker dem held og lykke i den nye hovedstyrelse. Der er nok at se på. Selv om valgdeltagelsen er steget fra denne gang til nu, så synes jeg den er alt for lille, jeg synes, man bør overveje, hvad man kan gøre anderledes", siger Birgitte Reindel.

Hun håber, at der er nogle af de nye hovedstyrelsesmedlemmer, der vil have fokus på vejlederne de næste fire år.  

"Det er et meget lukket system. Jeg er bekymret for, om det fortsat er nogen, der har fokus på de vejledere, som jeg gerne ville ind og sætte fokus på". 

Farvel til to erfarne hovedstyrelsesmedlemmer

Powered by Labrador CMS