Debat

Så er det nu....

...du har chancen for at påvirke, hvordan Hovedstyrelsen skal sammensættes i de næste fire år.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et demokrati handler både om rettigheder, men også om pligter. Det forpligter de valgte, uanset om det er folketingspolitikere, eller om det er hovedstyrelsesmedlemmer, vi taler om.

Sidste gang, der var valg til hovedstyrelsen, var der historisk lav valgdeltagelse, og det ser ud til at gentage sig. Der må en grundig selvransagelse til i den nye hovedstyrelse for at ændre dette i god tid inden næste valg.

Det ser ud til, at stemmeprocenten er højest i de kredse, hvor der er folk, der stiller op, og det fortæller mig, at valget er alt for fjernt fra de almindelige medlemmer. Det skal der ændres på!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det tyder på, at man ikke føler, at ens stemme gør en forskel - og måske også, at man slet ikke ved nok om de opstillede og deres holdning til de ting, der fylder i hverdagen.

Det ligger også i tråd med den opfattelse, jeg fik til generalforsamling i KLF (Københavns Lærerforening), at man dér føler det som en katastrofe, hvis ikke man er repræsenteret i hovedstyrelsen. Faktum er jo bare, at der ikke er lige så mange pladser i hovedstyrelsen, som der er kredse. Derfor skal der en ekstra indsats for, at ALLE føler sig hørt og repræsenteret i hovedstyrelsen. Det håber jeg, at jeg får lov til at bidrage til de næste fire år!