Debat

Morten Refskov i Hovedstyrelsen – ja tak!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Morten Refskov i Hovedstyrelsen – ja tak!

Og hvorfor så det?Er det fordi Morten er formand for Ballerup Lærerforening, en lærerforening som konsekvent og principielt har taget kampe for os andre – kampe som pt. har sikret lærerne i Ballerup en arbejdstidsaftale? Nej, det er der andre kredse, som også har sikret.Jamen, er det så, fordi Morten Refskov er tilhænger af en kollektiv arbejdstidsaftale og en solidarisk lønpolitik?Nej, det er også siddende medlemmer af Hovedstyrelsen og nye kandidater, som er tilhængere af.

Hvorfor så stemme på Morten Refskov?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Fordi Morten Refskov ikke blot siger, at vi skal have kollektive aftaler. Morten Refskov er villig til at kæmpe for dem.

Stemte du

JA til overenskomsten i foråret, men har opdaget, at det ikke har givet dig det, du forventede og blev lovet?Eller stemte du

NEJ til OK15, fordi du forstod, at det ikke sikrede dig bedre vilkår?

Kan du svare JA til a) og b)– ja, så vil jeg anbefale dig at stemme på Morten Refskov.

Powered by Labrador CMS