Debat

Stem Morten Refskov ind!

Vi har brug for offensive kræfter i DLFs hovedstyrelse!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En enig hovedstyrelse anbefalede i foråret et JA til OK15

- en overenskomst som ikke sikrer lærerne og børnehaveklasselederne en løsning på de helt grundlæggende problemer vi står i på skolerne.

Vores berettigede krav om tid til forberedelse, loft over undervisningsopgaven og et øget pres på et i forvejen meget presset arbejdsmiljø, blev ikke indfriet med OK15.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Morten Refskov insisterede - dengang som nu - på, at en overenskomst skal sikre lærerne og børnehaveklasselederne helt grundlæggende vilkår; at krav til god undervsining og et godt arbejdsmiljø er værd at kæmpe for.

Morten Refskov anbefalede derfor (som også Frederiksberg Lærerforening) sine kolleger i Ballerup og andre steder i landet at stemme NEJ.

Morten Refskovs indstilling til det fagpolitiske arbejde bygger på solidaritet, styrkelse af kollektive aftaler, sikring af fælles vilkår -og fremfor alt en vilje til at sætte handling bag ordene.

Hovedstyrelsen har brug for en lærer af den karat.

Derfor anbefaler jeg at stemme Morten Refskov ind i hovedstyrelsen.

Cinna Vollmond

Næstformand i Frederiksberg Lærerforening