Debat

Nyt blod

Hvis du ikke har stemt til Hovedstyrelsesvalget endnu, skyldes det måske, at du føler, at Hovedstyrelsen og DLF er meget langt væk i din hverdag.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har efterhånden mødt mange, der synes, DLF er meget langt væk fra os på gulvet. Det er en af de ting, jeg gerne vil være med til at ændre på, hvis jeg bliver valgt ind i Hovedstyrelsen. Det bør være således, at alle føler, at DLF er lige bag dem, så man kan få hjælp, hvis man får brug for det - af den ene eller den anden grund.

Ud over at prøve at mindske afstanden indenfor foreningen, vil jeg selvfølgelig også gøre mit bedste for at skabe bedre vilkår for alle medlemmer, for vi kan umuligt lave den bedste skole, når vi er så pressede, som vi er nu. Vi skal have ordentlig tid til forberedsle og efterbehandling af undervisningen, og vi skal have ordentlig tid til at samarbejde - både om at skabe god undervisning og om at skabe den bedste skoledag for vores elever.

Vi skal frem mod 2018 indenfor egne rækker også turde tale åbent om vores ønsker og krav til hinanden og til vores modpart i de kommende forhandlinger, for ad den vej skal vi sammen skabe den styrke, vi er nødsaget til at mønstre, hvis vi skal opnå vores krav. Vi skal også samarbejde med andre forbund, for gennem samarbejde bliver vi stærkest.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hvis du tror, at DLF kan have brug for nyt blod for at fremme nytænknng, så stem på en af de kandidater, der ikke har en årelang vandring inden for DLF's rækker, for det er med friske øjne, man ser nye muligheder.

Stem fx på mig - men vigtigst af alt BRUG din stemme i demokratiets navn!