Gratis inspirationsvideoer fra konference om it i folkeskolen

Før efterårsferien blev de foreløbige resultater fra forsøgene med de såkaldte demonstrationsskoler fremlagt ved en konference i København. Nu skal resultaterne spredes og diskuteres på skolerne, og i den forbindelse er der hjælp at hente fra en række videoer lavet ved konferencen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I videoerne fremlægger lærere, ledere, konsulenter og embedsfolk de pointer og problemstillinger, de særligt har fået med sig fra demonstrationsskoleforsøgene, hvor 28 skoler i to år har arbejdet med at integrere it på forskellige måder, mens de er blevet fulgt af forskergrupper.

It virker - hvis man bruger det klogt

De foreløbige resultater blev præsenteret ved en konference i København før før efterårsferien, og her blev inspirationsvideoerne også til. Hver video varer 1-2 minutter og kan frit bruges, når forsøgenes resultater skal formidles og diskuteres på skoler landet over.

Se alle videoerne via linket til højre for artiklen.

CFU-konsulent Rikke fortæller om de perspektiver hun ser i demoskoleresultaterne med fokus på professionelle praksisfællesskaber, skolens infrastruktur og skoleledelse 

It-vejleder Jesper Luther fortæller om de perspektiver, han ser i demoskoleresultaterne med fokus på kompetenceløft, professionalisme og afgangsprøver som evt. kontrast til nye visioner omkring læring og teknologi

Læs mere

Se alle videoerne her

Powered by Labrador CMS