#lærerensdag på mandag

Da forfatteren Klaus Rifbjerg døde for nylig, var det minderne om lærer fru Skovgaard og de læseoplevelser, hun åbnede døren til, Lise Poulsen kom til at tænke på. Danmarks Lærerforening og Ibis har i anledningen af Lærerens Dag bedt seks mennesker på gaden fortælle om deres yndlingslærer.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 5. oktober hylder verden sine lærere. Alle kan uploade en video om deres egen yndlingslærer på #minyndlingslærer på Instagram. På Lærerens Dags facebookside kan man sende postkort til sin yndligslærer, og, som det efterhånden er blevet en tradition, er der også i år en Lærernes Dag-indsamling, som denne gang går til at hjælpe med genopbygge Sierra Leones skolesystem efter ebola-epidemien. Send en sms med teksten "Lærer" til 1220 - så donerer du 100 kroner til lærere og elever i Sierra Leone. 

DLF's og Ibis' yndlingslærervideo:

 

Læs mere

Laererdag.dk

Lærerens Dag på facebook