Lærer til lærer

Endelig! Vi hopper ud i det!

Vi har deltaget i kurset 'matematikundervisning med kompetencer i fokus' i Frederikshavn afholdt af DLF 24.-25. september.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi blev inspirerede af workshops på kursets første dag omkring matematiske kompetenceområder. Det handlede om den målstyrede undervisning og de synlige læringsmål i forhold til kompetenceområderne. Det var især workshoppen om 'Repræsentation og symbolbehandling' og 'Ræsonnement og tankegang', der inspirerede os. Vi fik lyst og mod til at lægge vores meget traditionelle bogsystem på hylden i en periode i 2. og 3. klasse og arbejde mere emnebaseret med fokus på udvalgte komptetenceområder.

Vi har besluttet at starte op med emnet 'måling' efter efterårsferien. Vi vil tage udgangspunkt i 'Matematik Naturligvis' og Gyldendals Fagportal.

Tak for et godt kursus.

Lisbet, Anette og Kathrine

Powered by Labrador CMS