Ingen kommentar fra Kommunernes Landsforening

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

- Det har jeg ikke lyst til at kommentere, siger Else Købstrup til Folkeskolen. Forrige uge fortalte hun i TV2-nyhederne, 'at det, vi jo kan se sort på hvidt, det er, at der ikke bliver brugt så mange timer på undervisning, som der gør i andre lande'.

Else Købstrup er formand for skole- og kulturudvalget i Kommunernes Landsforening, og kommentaren drejede sig om, at Ugebrevet Mandag Morgen havde fundet frem til, at hollandske lærere underviser 55 procent mere end danske. Da Folkeskolen ugen efter bad hende om en udtalelse, fordi Mandag Morgens tal var forkerte, ville hun vente med at kommentere sagen, til hun havde læst Folkeskolen.

Else Købstrup har nu læst artiklerne og har haft Kommunernes Landsforenings sekretariat til at se på tallene. Hendes kommentar lyder nu:

- Det har jeg ikke lyst til at kommentere. Det må være en diskussion mellem Mandag Morgen og Folkeskolen. Samtalen om undervisning og forberedelse synes jeg, vi skal vente med at diskutere, til vi kommer frem til overenskomstforhandlingerne, så vi har et sagligt grundlag at diskutere på.

Powered by Labrador CMS