Lærer til lærer

Ingen kvaler - Mærsk betaler

Kursus i Håndværk og Design finansieret af Mærsk, Kolding d. 25.-26. august 2015! #Dekupørsav

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi befinder os på Designskolen i Kolding, for at forbedre vores kompetencer i Håndværk og Design - et nyt fag, hvor de fleste lærere er mest trygge ved enten “at samle noget” med symaskinen eller “at skille noget” ved dekupørsaven (citat Ole, UCL)!

Min erfaring med håndværk og design har i mit spæde lærerliv drejet sig om den tekstile del og “at samle noget”, men en stor verden har åbnet sig på dette smukke, kreative sted; det er rent faktisk muligt at save et lille blåt wifi-monster ud med en hånd -og rugbrødsdrevet hånddekupørsav! Det kostede naturligvis voldsomme muskelsammentrækninger, blod og sved, men tænk det er muligt og ligesom jeg troede verden ikke kunne blive bedre, skete der noget…. Verden åbnede sig yderlige! Dekupørsaven findes i en elektrisk udgave! Nu kan muskelspændingerne undgås og at save en lille knag (med inspiration fra indskolingens tur til Odense Zoo) udformet som en lyserød struds (eller hvad det nu ligner) gøres på tre timer helt uden blod og kun lidt sved!

Dekupørsaven er min nye bedste håndværk og design-ven! Dekupørssav - JA TAK!

Powered by Labrador CMS