Debat

Hvor er DLF

Spørgsmål til DLF

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen har været gode til at sætte målstryret undervisning på tavlen her, eller har de? Som jeg ser det er det vist os menige der sætter fokus. Er det fordi DLF, altså toppen, har et kæmpe problem i forhold til det store knæfald for Hattie. Hvad er toppens holdning til de udmeldinger der kommer fra UVM, hvordan skal vi som menige medlemmer forholde os til dette? Har I overgivet jer til Ny Nordisk skole og den totalt umenneskeligegørelse af eleverne, eller skal folkeskoleloven ikke længere overholdes? Det er nu der skal kræves et svar fra regeringen, for når det kommer til økonomi vil de gerne presse kommunerne maksimalt. 

Sæt nu skolen fri.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget