Få inspiration til tysk og fransk på lærertræf i DLF

Der bliver ikke plads til at alle de lærere, der gerne ville have faglig inspiration til tysk og fransk på de to-dages-kurser, DLF og UCC holder i efteråret med støtte fra A.P. Møller Fonden. Men de, der ikke kommer med, kan få en mindre version af kurset på Lærertræf 29. oktober 2015.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Temaet for dagen er viden og inspiration i fagene. Dagen vil starte og slutte med fælles oplæg - et om "Høje forventninger til alle elever" og et om "Sammenhold, styrke og resultater". Og resten af dagen vil deltagerne være delt op i workshops efter fag.

Tysklærere får ny viden og fagligt netværk

Cand. pæd. i tysk, lærebogsforfatter og forlagsredaktør for fremmedsprog Tanja Jessing og underviser Petra Daryai Hansen, Professionshøjskolen UCC, står for undervisningen i tysk, som blandt andet vil handle om tidlig sprogstart og arbejdet med ordforråd.

Underviser på professionshøjskolen UCC Annette Søndergaard Gregersen og lærer på Distriktsskole Smørum og formand for opgavekommissionen i fransk Mie Schroeder står for undervisningen i fransk, som blandt andet vil handle om autentisk sprogundervisning og sprogfag i inklusionsperspektiv.

Inspiration og opdatering til tysklærerne

Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan tilmelde sig for 400 kr. For ikke-medlemmer er prisen 1.400 kr. Lærere, som ikke har været med på A. P. Møllerkurserne, vil have forrang til lærertræffet. Læs mere og find tilmeldingsblanket via linket til højre.