DLF inviterer til Lærertræf – tilmelding åben nu

Danmarks Lærerforening (DLF) afholder torsdag d. 29. oktober 2015 et stort Lærertræf i Odense Congress Center. Der plads til 1.000 deltagere, og tilmeldingen er nu åben og foregår efter først-til-mølle princippet.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening gentager succesen fra 2013 og afholder torsdag den 29. oktober 2015 et stort Lærertræf i Odense Congress Center. Temaet er i år 'Viden og inspiration i fagene'.

Faglig opdatering til efteråret 

Træffet er et kompetenceudviklende tilbud, som henvender sig til lærere i tysk, fransk, engelsk, idræt, historie samt håndværk og design, vejledere, konsulenter, skoleledere og andre interesserede, skriver Danmarks Lærerforening på sin hjemmeside.

"Det er et tilbud om faglig inspiration og en mulighed for at gå i dialog med kollegaer, forskere, eksperter mv. om udvikling af fagene", står der videre.

Lærertræf giver afbræk i lockouten

Programmet kommer til at bestå af både fælles oplæg og workshops inden for de forskellige fag.

Vicedirektør i Danmarks Evalueringsinstitut, Katja Munch Thorsen, vil fortælle om høje forventninger til alle elever. Og uddannelseschef i Tænketanken Cevea, Bjørn Hansen, vil afrunde dagen med et oplæg om styrke og sammenhold inden for lærerprofessionen.

I løbet af dagen vil der blive afholdt i alt 24 workshops inden for de forskellige fag, hvoraf du kan vælge dig ind på to workshops. Du kan læse mere om programmet og de enkelte workshops og tilmelde dig via www.dlf.org/lærertræf.

Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan tilmelde sig for 400 kroner. For ikke-medlemmer er prisen 1.400 kr.