Debat

Arbejdstid - et praktisk diskussionsgrundlag

Hvordan kan vi hurtigt få et overblik over vores arbejdstid, når vi sidder og forhandler om næste års skema. En løs ide.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har lige været til MUS samtale og op til den har jeg brugt en del tid på at udfylde DLFs registreringsark (fil 2) (I min fritid). Der gik det op for mig, hvad jeg i årets løb har haft en fornemmelse af, der var mange opgaver der ikke var ordentlig tid til.

Inspireret af DLFs registreringsark har jeg forsøgt at udarbejde et overskueligt regneark til håndtering af det kommende års arbejdsopgaver. (Fil 1)

Det kan sikkert gøres mere elegant, men med et sådant regneark vil vi kunne få en pragmatisk diskussion med vore ledere om, hvor meget tid de mener, der skal bruges på at løse opgaven. Det vil derefter også kunne bruges til at forklare andre interessenter om de konkrete forhold om lærernes arbejdstid.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg håber DLF tager bolden op og perfektionerer regnearket/ideen.

Tallene i skemaet stammer fra mine opgaver (14/15).

Ellers modtages kritik og forbedringsforslag gerne.