Debat

Bedt om at få slettet indlæg fra 10. April, fordi ...

Jeg har den 10. april publiceret et indlæg her, vedrørende manglende best practise på leder niveau i en tidligere ansættelse. Dette har jeg bedt om at få slettet, og jeg vil - i forlængelse heraf - være tydelig om, at indholdet havde et relevant budskab, men at formen var forkert.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære alle, 

Jeg har den 10. april publiceret et indlæg her, vedrørende manglende best practise på leder niveau i en tidligere ansættelse.

Dette har jeg bedt om at få slettet, og jeg vil - i forlængelse heraf - være tydelig om, at indholdet havde et relevant budskab, men at formen var forkert.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Formen burde ikke have indeholdt skolenavn og kommunenavn og burde tydeligere have problematiseret over problemstillingen generelt og ikke have inddraget det konkrete eksempel. Det burde have præciseret den position vi lærere kommer til at stå i, hvis den enkelte skoleleder ikke har visionen eller kompetencen til at styrer skuden på en sådan måde, at matroserne er skærmet i videst muligt omfang.

Indlægget burde have problematiseret over denne situation generelt i forhold til eksisterende evidensbaseret viden med reference til Michael Fullan og Viviane Robinson og ikke haft den personlige form, som det kom til at fremstå i.

En hver form for indhold der - med rette - eller inddirekte kunne opfattes, som et personangreb hører ikke hjemme i denne kontekst. Det er ikke min normale eller ønskede praksis at kommunikere om sådanne ting i offentlige medier. At jeg gjorde det her var en fejl. 

Min profil på folkeskolen.dk og mine indlæg her har hidtil været og vil fremover være debatterende og oplysende i spændingsfeltet mellem aktuelle udfordringer i folkeskolen og evidensbaseret viden.

Dette er formålet med min profil og det er denne jeg ønsker at være kendt for.

Jeg beklager det indtryk mit indlæg må have givet af mig, som person og håber, at tydeligheden i dette indlæg kan rode lidt bod på eventuel skade, mit indlæg den 10. april, måtte have medført.

Bedste hilsner

Nils

Powered by Labrador CMS