Camilla Wang ny rektor for UC Sjælland

45-årige Camilla Wang overtager posten som rektor for professionshøjskolen UC Sjælland efter Ulla Koch. Camilla Wang kommer fra en stilling som dekan på Det Samfundsfaglige og Pædagogiske Fakultet på Professionshøjskolen Metropol.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Camilla Wang er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi og har inden posten som dekan arbejdet på Danmarks Evalueringsinstitut og i Roskildes Børne- og Kulturforvaltning. 

Hun ser frem til at arbejde med at udvikle professionsuddannelserne i Region Sjælland, som har landets laveste uddannelsesfrekvens blandt unge.

"Jeg brænder for at udvikle UCSJ's position som fagligt kraftcenter i Region Sjælland i tæt samarbejde med bestyrelse, ledere, medarbejdere og studerende. Mit mål er at sikre gode uddannelsesmuligheder til alle regionens unge og bidrage til et uddannelsesløft også hos unge fra ikke-uddannelsesvante hjem. Samtidig er rektorstillingen ved UCSJ er en fantastisk mulighed for at præge fremtidens fagprofessionelle, så de kan løfte opgaver, der bliver stadigt mere komplekse og omgives af stadigt større forventninger fra både borgere og politikere", siger hun i en pressemeddelelse.

Camilla Wang overtager stillingen efter Ulla Koch, som har været professionshøjskolens rektor siden etableringen af UC Sjælland i 2008.

Powered by Labrador CMS