Jazz Five er en af de grupper, som har turneret på skoler gennem Levende Musik I Skolen.

Musiklærere kan være med til at vælge musikprogram

Levende Musik i Skolen sender hvert år mellem 80 og 100 professionelle musikere på turné på skolerne. Nu kan musiklærere med interesse for disse koncerter få indflydelse på musikvalget, for LMS søger to medlemmer til det uafhængige og sagkyndige udvalg, som bestemmer, hvilke musikere, der skal på turné på skolerne.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Udvalget, der bestemmer hvilke solister og musikgrupper, der skal turnere på landets skoler består af seks personer. Hvert medlem sidder i tre år, og der udskiftes løbende to personer hvert år, skriver LMS i en pressemeddelse. 

Musiklærere kan komme i betragtning, da udvalget søger personer med stor musikfaglig indsigt i én eller flere genrer, solidt kendskab til det aktuelle musikmiljø, forståelse for kunstnerisk formidling til børn og unge og relation til folkeskolen og undervisning

De fire medlemmer af udvalget, som lige nu sidder i udvalget har særlige kompetencer indenfor verdensmusik, folkemusik, vokalmusik, elektronisk, klassisk og rytmisk musik. Målet er, at de to nye medlemmer supplerer dette felt.

 

Læs mere