Christian Dalby er i øjeblikket eneste kandidat til formandsposten i LL.

Lærerstuderende vælger ny formand på søndag

I denne weekend mødes 70 lærerstuderende fra hele landet til årsmøde på læreruddannelsen i Jelling. Formand Bob Bohlbro træder tilbage, og søndag bliver der valgt ny formand. Der er ind til nu kun en enkelt kandidat. Lærerstuderende Jonas Straarup Christensen blogger fra årsmødet.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De studerende skal i løbet af de kommende tre dag diskuterer modulisering, praktik og praksiskobling, uddannelsesmiljø og forskning i læreruddannelsen. Det sidste skal de have en master class i med oplægsholdere fra forskningsmiljøerne. 

Lærerstuderende og medlem af LL's bestyrelse Jonas Straarup Christensen blogger løbende fra årsmødet. Se hans indlæg her:

Lærerstuderende Jonas Straarup Christensen

 Vil rydde op i rod på den nye læreruddannelse

Søndag skal de lærerstuderende så vælge en ny formand, som skal erstattet Bob Bohlbro. Indtil lørdag kl 12 kan der stadig komme nye kandidater. Men i øjeblikket er eneste opstillede til posten Christian Dalby, som er andetårsstuderende på Metropol. Han har været klubformand på Metropol siden efteråret 2013, og har siddet i forretningsudvalget i 100 dage. 

"Jeg gik ind i LL-arbejdet, fordi jeg oplevede at der var en masse rod i den nye uddannelse, og det tænkte jeg, at jeg måtte kunne gøre noget ved i stedet for bare at sidde og brokke mig. Og som klubformand opdagede jeg, at man virkelig kan gøre en forskel. På den måde har jeg fået smag for det, og har besluttet at stille op", fortæller Christian Dalby, som er 29 år og har dansk, samfundsfag og håndværk og design. 

Powered by Labrador CMS