Video: Anders Bondo fortæller om OK-aftalen

Lærerforeningens formand Anders Bondo har skrevet et brev til Lærerforeningens kommunalt ansatte medlemmer, som fra 5. marts skal stemme om overenskomstaftalen. I brevet og i en video fortæller han, hvorfor han anbefaler et ja til aftalen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg ønsker på ingen måde at oversælge overenskomstresultatet. Vi har langt fra løst de udfordringer, der er i skolen i dag, men jeg vil love dig to ting. For det første, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at nå et resultat, som jeg mener vi kan bruge i vores vedholdende arbejde for at skabe bedre rammer om dit arbejde. Og for det andet, at vi vil fortsætte og intensivere dette arbejde med de nye muligheder denne aftale giver. Det vil ske i tæt samarbejde med din lokale lærerkreds og din tillidsrepræsentant, der med aftalen får nogle helt nye og forbedrede muligheder", skriver han i brevet, som også rummer denne video: