Mad på underarmen



»Hvis du vil se sådan ud, skal du ikke regne med at få et job«. Sådan lød det, da An-Helene Mack (38) som 18-årig fik sin første tatovering og allerede vidste, at hun skulle have flere.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I dag har hun en 20-30 stykker, er lærer på Møllevangskolen i Aarhus og gift med en tatovør. Da hun fortalte kollegerne, at hendes tusser skulle i Folkeskolen, spurgte de hvorfor.

»Det viser bare, hvor meget samfundssynet har ændret sig på fem-ti år. Jeg får kun positive tilkendegivelser. Hvis forældre reagerer, er det for at få min mands telefonnummer, fordi de vil tatoveres af ham«.

»Der er en muffin, hotdog, oliven, ost, radicchiosalat. Maden er valgt ud fra æstetikken - en skål speltgrød er ikke så æstetisk. Jeg er madkundskabslærer, og jeg har altid brændt for at lave mad«.

Powered by Labrador CMS