Debat

Opråb til de kommunale politikere!

Forholdene i folkeskolen kræver politisk handling nu. Overenskomstforhandlingerne er i fuld gang, og det er de lokale politikere, der har ansvaret for at opdatere KL om alvoren af krisen i folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du er kommunal politiker og kerer dig om folkeskolen - så skal du handle nu!

Skolen er ved at kolapse under byrden af merarbejde til den enkelte lærer. Dygtige, engagerede kolleger melder klart ud om hverdagen i skolen. Undervisning, der ikke er forberedt og lokal ledelse, der er totalt styret fra byrådssalen eller direktionsgangen. 

Masser af eksempler på, at ny og spændende undervisning blev til kopiark og lærerbogssystemer samt, at teamsamarbejdet blev til ensomhed, da rigid tilstedeværelsespligt overtog pædagogikken.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg drømmer om en folkeskole for alle, hvor lærerne har de nødvendige rammer til at kunne levere undervisnings af høj kvalitet. Dette er systematisk blevet nedbrudt med arbejdstidsloven og den manglende finansiering af reformen. Hvis der er vilje, kan overenskomstforhandlingerne gøre noget ved arbejdsforholdene.

Så kære kommunale politiker. Kom ind i kampen nu, lige om lidt kan det være for sent.

Powered by Labrador CMS