Cubas »capitol building« i farverige Havana.

Cubanernes Cuba med Folkeskolen

Se det farvestrålende Cuba gennem de lokales øjne – med dansk rejseleder, 11 dage.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På denne unikke rejse til revolutionens sidste bastion lader vi lokalbefolkningen vise os deres smukke land. Cubanerne er utrolig gæstfrie, og vi får et solidt indblik i deres hverdag, blandt andet med en overnatning på bed & breakfast. Vi udforsker den Unesco-fredede hovedstads gamle bydel og besøger blandt andet Havanas berømte universitet, som er Cubas ældste, med 15 fakulteter og 14 forskningscentre.

Trinidad med sin enestående koloniarkitektur og brolagte gader vil efterlade et varigt indtryk, og vi er her på en tidsrejse tilbage til 1500-tallet. Med på programmet er også uforglemmelige naturscenerier i den smukke Viñales-dal - en del af verdens naturarv - og et besøg i et Unesco-biosfærereservat omkring byen Las Terrazas. Alle måltider undtagen to er inkluderet i rejsens pris, og vi slutter af på et femstjernet hotel i Varadero med all inclusive.

■ Afrejse:

30. juni 2015.

■ Pris:

18.998 kroner.

■ Tillæg for enkeltværelse:

1.898 kroner.

■ Prisen inkluderer blandt andet:

Dansk rejseleder, fly København-Havana tur/retur, udflugter jævnfør program, delt dobbeltværelse på gode hoteller, all inclusive på hotellet i Varadero og i Trinidad.

■ Information og bestilling:

Telefon 36 98 98 98, info@albatros-travel.dk, www.albatros-travel.dk/fol. Rejsekode LR-FOL.