Ny konstitueret institutleder på DPU

Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) ved Aarhus Universitet har konstitueret Claus Holm som institutleder frem til sommeren 2015.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Sammen med instituttets medarbejdere og ledere glæder jeg mig til at etablere et institut med afdelinger og ved et fakultet, der har det klare succeskriterium, at der skal fuldt fokus på at skabe forskning og uddannelse af højeste kvalitet og relevans", udtaler den hidtidige viceinstitutleder Claus Holm på instituttet hjemmeside.

I forbindelse med tidligere institutleder Hanne Løngreens fratrædelse, blev det forklaret ,at stillingen som institutleder vil blive slået op, når en intern dialog om den fremtidige organisering er færdiggjort.

Den konstituerede dekan på universitetets Arts-fakultetet, Johnny Laursen, glæder sig til samarbejdet med Claus Holm, der er konstitueret som institutleder på Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) frem til sommeren 2015.