Debat

Skoleopgave på Niels Brock

NemID og offentlig selvbetjening

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hej.

Vi er i gang med en skole opgave på Niels Brock.

I denne opgave vil vi gerne finde ud af om der er behov og interesse for undervisning i NemID, samt offentlige selvbetjeningsløsninger i folkeskolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Her menes 1-2 timer ugentligt, hvor de ældste årgange vil blive instrueret i brugen af de offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, med henblik på selv at kunne administrer disse når de fylder 15.

Vi vil gerne høre fra lærer i denne debat. Hvad mener I om dette emne? Er det helt ok at de unge skal kontakte Borgerservice, hver gang de har et spørgsmål? Er det at forlange for meget af folkeskolen, at skulle varetage denne oplæring? Eller er det i virkeligheden forældrenes ansvar og pligt, at sørge for de unge kan gebærde sig inden for det offentlige?  Hvad mener du?

 Vi vil meget gerne høre alle jeres synspunkter, og evt. private erfaringer omkring offentlig selvbetjening.

Med venlig hilsen Tina, Amna og Helle – Niels Brock