På Humlehøj-Skolen i Sønderborg er der pyntet op med kravlenisser. Billedet er sendt ind af Annemette Heltoft. :-)

Julekonkurrence

Hvordan juler du på din skole? Vi vil rigtig gerne se, hvordan du fejrer december på din arbejdsplads. Tag et billede, smæk det på Instagram og brug hashtagget #folkeskolejul, så er du med i konkurrencen om 2 x weekendophold for to på et af Sinaturhotellerne for årets bedste julebillede.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Tag et billede af din julearbejdsplads, upload det på Instagram med hashtagget #folkeskolejul. Hvis du ikke allerede har en bruger på Instagram, kan du gratis installere app'en på din smartphone. Husk at tjekke, at dine opslag ikke er private - ellers kan vi ikke se dit billede. Det gør du ved at trykke "rediger profil" på din bruger og sikr dig, at der ved "Opslag er private" er slået fra.

2. Har du ingen Instagram-konto, så mail billedet til folkeskolen@dlf.org, så lægger vi det på Instagram for dig. I emnefeltet skriver du "folkeskolejul".

Husk at skrive en kort tekst om billedet samt din mailadresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

Konkurrencen løber frem til d. 19. december, og vinderne vil blive kontaktet via mail eller deres Instagram-profil.